Előfizetői tartalom

Obama: Még agresszívebb lépésekre van szükség!

Portfolio
Vasárnap többször is megszólalt Barack Obama, az Egyesült Államok következő elnöke. A pénteki igencsak pesszimista hangvételű beszéde és a szombati, válságkezelő programjáról szóló nyilatkozata után vasárnap az NBC televíziónak adott interjújában ismét komor jövőképet vázolt fel az amerikai állampolgárok elé. Meglátása szerint ugyanis az amerikai recesszió még tovább mélyülhet. Ezt követően egy Chicagói sajtókonferencián még agresszívebb lépések szükségességét hangsúlyozta.

Elsődleges prioritásnak jelenleg a munkahelyek megszűnése, a befagyott hitelpiacok, zuhanó lakásárak elleni küzdelmet tartom - nyilatkozta Obama az NBC-nek. Az új amerikai elnök szerint rövid távon nem szabad aggódnunk a költségvetési hiány miatt. A költségvetés hiánya előrejelzések szerint meghaladhatja az 1000 milliárd dollárt is. Biztosak kell legyünk abban, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés