Előfizetői tartalom

Már ma is lesz miért izgulni! (USA-előzetes)

Portfolio
Ma délután három fontos makrogazdasági jelentés érkezik az USA-ból: fél háromkor a harmadik negyedéves felülvizsgált GDP adatokat teszik közzé, három órakor a S&P Case-Shiller lakásárindex szeptemberi, négy órakor pedig a Conference Board fogyasztó bizalmi indexének októberi alakulásáról érkeznek adatok. A holnapi délután még ennél is mozgalmasabb lesz, mivel a hálaadás napi szünnap miatt az egyébként csütörtökön megjelenő adatokat is szerdán teszik közzé.

Az Egyesült Államok idei harmadik negyedéves gazdasági növekedésének első becslése nem okozott különösebb meglepetést a piacon, a GDP adatok a vártnál gyengébb (-0.3% helyett -0.5%) zsugorodást jeleztek. Az elemzők szerint a felülvizsgálat során lefelé korrigálhatják az értéket, a Kereskedelmi Minisztérium -0.5 százalékra csökkentheti a mutatót. A harmadik negyedév...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés