Előfizetői tartalom

Felpofozzák az olajpiacot! - Nagy a hirtelenség

Portfolio
A tegnapi 1.2%-ot követően ma újabb 0.2%-kal került lejjebb a WTI határidő áfolyama, melyet így már kevesebb, mint 10% választ el az 50 dolláros bűvös határtól, melyet korábban több elemző is elérhetőnek tartott prognózisaiban. A decemberi határidős kontraktus tegnap újabb másfél éves lokális minimumra, 54 dollár alá süllyedt. Amennyiben kiváncsi arra, hogy csütörtökön a Portfolio.hu által megrendezésre kerülő Klub rendezvényen a szakértők milyen jövőt jósolnak a nyersanyagpiacoknak, regisztráljon a linkre kattintva: Mit vegyek, ha válság van?

10:00 A mai kereskedés enyhe csökkenéssel indult, aztán perszekkel ezelőtt megjött a komolyabb zuhé, hirtelen 1.5%-os mínuszba ugrott a kurzus. Ez 53.5 dolláros szintet, azaz újabb lokális mélypontot jelent. Az olajpiaci esés az európai részvénpiacok bekanyarodásával párhuzamosan, azzal szinte egyidőben történt. Az olaj és részvénypiaci mozgások között az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés