Előfizetői tartalom

Elemzői reakciók az S&P-leminősítésre

Portfolio
Egy fokozattal "BBB"-re, illetve "A-3"-ra csökkentette a hosszú és rövid lejáratú devizában és forintban denominált kötelezettségeinket mai közleményében a Standard and Poor’s és az új kilátásoknak további leminősítést valószínűsítő negatív kilátást adott. Mindez azzal is nyomatékosította, hogy a közlemény konkrétan további leminősítés lehetőségét helyezte kilátásba. A lépéssel kapcsolatban érkezett elemzői reakciók teljes terjedelmükben a Portfolio.hu angol oldalán olvashatók.

Kapcsolódó cikkünk2008.11.17 14:42Megkaptuk a harmadik pofont is 10 nap alatt! - S&P-leminősítés (3.)2008.11.17 14:58Mintha semmi sem történt volna a forint piacán (3.)Nincs meglepetés jellege a dolognak, a lépés teljesen várt volt és ez magyarázza azt is, hogy gyakorlatilag nem mutatkoztak rá érdemi piaci reakciók sem - kommentálta a fejleményt Török Zoltán, a Raiffeisen Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés