Előfizetői tartalom

A "jós professzor" szerint a mélypontot még távolról sem értük el

Portfolio
A Bush adminisztráció keserű örökséget hagyott hátra a kiváló képességekkel megáldott új elnöknek és csapatának, ugyanis Barack Obama és emberei a nagy gazdasági világválság óta nem látott komoly kihívásokkal kell szembenézzenek - írja a modern idők jósának is nevezhető Nouriel Roubini legfrissebb blogbejegyzésében az amerikai elnökválasztás végeredményével kapcsolatban. A rendkívül komor véleménye szerint nem zárható ki, hogy az amerikai tőzsdeindexek még további 44%-os zuhanás előtt állnak.

Nouriel Roubini szerint jó hír, hogy az Egyesült Államok most választott magának új elnököt, aki kiváló vezetői képességgel, vizióval és nagyszerű intelligenciával rendelkezik. Barack Obama emellett első rangú gazdasági csapatot gyűjtött maga köré, akik teljes mértékben tisztában vannak az előttük álló gazdasági nehézségekkel és pénzügyi kihívásokkal és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés