Előfizetői tartalom

A piac Obamának örülne jobban (Concorde)

Portfolio
Holnap lesz a meglehetősen összetett amerikai választási folyamat legfontosabb napja, amikor is a választópolgárok leadják szavazatukat az elnököt és az alelnököt megválasztani hivatott elektorokra, és ennek végeztével néhány órán belül kiderül, hogy nagyon nagy valószínűséggel ki lesz az Amerikai Egyesült Államok következő, szám szerint 44. elnöke - írja a Concorde.

Csak közvetett piaci hatásokra számíthatunk, de ezek is fontosak lehetnek Az elnökválasztás miatt - ahogy ez az elnökválasztási évben lenni szokott- meglehetősen háttérbe szorultak a soron következő, ugyancsak holnap rendezett kongresszusi választások, pedig azok jelentősége sem sokkal kisebb. A Kongresszus alsóházában, a Képviselőházban valamennyi mandátumról szavaznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés