Előfizetői tartalom

Megállítható-e a jen szárnyalása?

Portfolio
A legfejlettebb ipari országokat tömörítő G-7-ek (a japán pénzügyminiszter kérésére) hétfő hajnalban rendkívüli ülésen tárgyaltak a japán jen elmúlt időszakban mutatott teljesítményéről, miután véleményük szerint a japán jen "túlzott gyarapodást" mutatott. A múlt heti pénteki kereskedésben a japán fizetőeszköz 13 éves csúcsára szárnyalt a dollárral szemben.

Kapcsolódó cikkünk2008.10.24 14:11 Szárnyra kapott a jen - 13 éves csúcson a dollárral szemben Shoichi Nakagawa japán pénzügyminiszter tájékoztatása szerint a G7 országai rendkívüli ülésen egyeztettek a jen árfolyamának elmúlt időszakbeli teljesítményéről. A pénzügyminiszter hozzátette, hogy a kormányzat készen áll lépni, amennyiben szükségesnek látja. Mindezt Eisuke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés