Előfizetői tartalom

Külföldről fertőzték meg a magyar bankrendszert - kiadáscsökkentéssel faragjuk tovább a deficitet (IIF)

Portfolio
Nem igaz az, hogy önmagában a magyar bankrendszer sérülékeny lenne, a betegséget New Yorkból, Londonból és Frankfurtból kapta el a pénzügyi közvetítőrendszeren keresztül - hangsúlyozta egy ma délutáni sajtótájékoztatón Charles H. Dallara, a Nemzetközi Pénzügyek Intézetének (IIF) Budapesten tartózkodó vezérigazgatója.

A pénzügyi szakember a CIB Bank által szervezett eseményen leszögezte: erősnek tartja a magyar bankrendszert, és bízik abban, hogy az Európai Központi Bank, az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap által az elmúlt napokban felajánlott segítség idővel segít majd stabilizálni a magyar pénzügyi rendszert, és nem szenved komoly visszaesést a magyar gazdaság a devizahitelezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés