Előfizetői tartalom

A holnapi nap lesz igazán forró az olajpiacon

Portfolio
A tegnapi 3.2%-os esést ma újabb 1%-os leértékelődés követte a WTI novemberi határidős piacán. Az elmúlt napok felfele korrekcióját követően elfogyott a lendület, a banki mentőakciók miatt várhatóan halványuló bizalmi válság helyett a következő hetekben már a recessziós félelmek borzolhatják majd a kedélyeket, mely az olaj piacának nem kedvez.

A szokásosan szerdai napokon érkező amerikai olajkészlet adatok ezúttal holnap jönnek majd, a Bloomberg által megkérdezett elemzők a nyersolaj és benzin készletek emelkedésére számítanak.A befektetők a készletadatokra minden bizonnyal nagy figyelmet fordítanak majd, de a novemberi határidős kontraktus holnapi kifutási is átlag feletti kilengést hozhat a piacon.Legutóbb több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés