Előfizetői tartalom

Vajon hogyan mentik meg a világot?

Portfolio
A pénzügyi válság súlyosbodásáról szóló hírek miatt az elmúlt napokban a makrogazdasági adatok kissé feledésbe merültek, pedig legálabb olyan aggasztóak, mint a pénzpiaci problémák. Az előttünk álló héten leginkább az amerikai jelentésekre érdemes figyelni, bár a piaci szereplők minden bizonnyal a különböző válságkezelő intézkedések bejelentésére várnak majd.

Ezek a bejelentések a hazai piaci folyamatok alakulásában is meghatározóak lehetnek, a piaci szereplők hangulatát a friss makrogazdasági adatok előreláthatólag nem nagyon befolyásolják majd. A KSH eheti jelentései közül a holnapi inflációs és a pénteki létszám-kereset statisztikát érdemes kiemelni. Szeptemberben az infláció további csökkenése várható. 2008. augusztusában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés