Előfizetői tartalom

80 dollár alá zuhant az olajár

Portfolio
Miközben a nap elején még jól tudta tartani magát az olaj árfolyama, mostanra elszakadt a cérna és a WTI novemberi határidős ára már 80 dollár alá esett 6.2%-os mínuszba. A globális recessziós félelmek a fekete arany keresleti oldalán támasztanak aggodalmakat, melynek hatására az árfolyam a tőzsdei árzuhanással párhuzamosan zuihan.

A WTI árfolyama a nap korábbi részében a 82 dolláros szintek közelében még tartani tudta magát, azonban nem sokkal ezelőtt hirtelen szakadás következett be a piacon. A leértékelődés a 80 dolláros szint alá repítette a kurzust, melyet korábban több szakértő is elérhető szintként jelölt meg. Az amerikai recessziós félelmek az olaj piacán is nyomot hagynak, a keresleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés