Előfizetői tartalom

252 közelében kezdi a napot a forint

Portfolio
A ma reggeli kereskedésben 252 fölé is megugrottak a forint jegyzések az euróval szemben. A keddi hektikus kereskedést a forint a 249-es szint közelében zárta. A tengerentúli devizapiaci kereskedők a pénzügyi rendszer problémáira vezették vissza a világ piacon eluralkodó negatív hangulatot. A befektetők feje felett a recessziós félelem is ott lebeg (az ázsiai és amerikai tőzsdék szakadtak), miután az IMF tegnapi jelentésében azt írta, hogy recesszió felé tart a világgazdaság.

Tegnap széles sávban rángatták a forint árfolyamát, a 251-es szintet is megközelítette, délutánra azonban némiképp csillapodtak a kedélyek és 249 közelében tudta befejezni a kereskedést. eurhufcomp Azonban a tengerentúlon kibontakozó és az ázsiai piacokra átterjedő pesszimista hangulat szele ma reggel megcsapta a forint árfolyamát is. Ennek következtében a tegnapi 249.80...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés