Előfizetői tartalom

Független képviselők kegyelmeztek meg a kormány adócsomagjának

Portfolio
Lengyel Zoltán és Tóth András független képviselők azzal mentették meg rövid időn belül immár másodszor a kisebbségben kormányzó szocialistákat, hogy távolmaradtak az adócsomagot tárgyaló parlamenti főbizottság szavazásáról. Ha viszont novemberben sem mennek be voksolni, azzal inkább nehezítik a pakk Országgyűlésen való átpasszírozását - mutat rá az Index.

Egy nagy felsüléstől mentették meg a független képviselők a kormányt, illetve a szocialistákat a parlament költségvetési és pénzügyi bizottságának mai ülésén. A testület ma tárgyalta a nemrég benyújtott és szakmailag több szakértő által is éles kritikával illetett jövő évi adócsomagot és arról volt hivatott dönteni, hogy az Országgyűlés elkezdheti-e a pakk általános...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés