Előfizetői tartalom

Isznak és szívnak a válság áldozatai

Portfolio
Komolyan megviseli az embereket a tavaly kirobbant hitelezési válság, ugyanis egy friss angol tanulmány adatai szerint a krízishelyzet károsíthatja az emberek egészségi állapotát is. A jelenlegi feszült piaci helyzet azonban nemcsak az egészségi állapotot, hanem az egyének pénztárcáját is megtépázta - derül ki a Friends Provident és a Blood Pressure Association közös tanulmányából. A tőkepiacok gyengélkedése, a recessziós félelmek és a 11 éves csúcsra felpörgő infláció jelentősen növelték az angol lakosság terheit.

A hitelezési válság károsítja az Egyesült Királyságban élők hosszú távú egészségi állapotát, ugyanis a rendelkezésre álló jövedelem esése miatt az emberek kevesebbet költenek a sportolásra, többet fordítanak viszont alkoholra és dohányárukra. Az élelmiszerek vásárlásakor az árra helyezik a hangsúlyt a megcsappanó költségvetésük miatt (az energiaszámlák az olajár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés