Előfizetői tartalom

A napokban jön a Gyurcsány-bejelentés - komoly lesz-e a csomag?

Portfolio
A Vasárnapi Hírek azt jelezte kormányzati forrásokra hivatkozva, hogy holnap (kedden) a Gyurcsány-kormány előterjeszti a szocialista parlamenti frakciónak a gazdaságélénkítő csomag részeként az adó- és járulékcsökkentési javaslatait. Erre vasárnap Daróczi Dávid kormányszóvivő úgy reagált, hogy a napokban várható a kormányfő bejelentése. A kormány cselekvési programjának, illetve az említett csomagnak a minél előbbi bejelentése, illetve határozott lépések megtétele érdekében ismét a nyomásgyakorlás eszközéhez nyúlt az SZDSZ.

Továbbra sem tudhatók konkrétumok a gazdaságélénkítő csomag részleteiről az elmúlt hónapok napvilágra került "gondolkodási irányai" után, de annyi tudható, hogy az adó- és járulékátrendezések mellett a segélyezési rendszer átalakítása is benne lesz a Vasárnapi Hírek szerint. Mivel a lap szerint a csomag "meglehetősen átfogónak ígérkezik", az is fontos információ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés