Előfizetői tartalom

Eddig tartott az élénkülés... (USA-előzetes)

Portfolio
Ma délután két fontos makrogazdasági adat is érkezik az USA-ból: fél háromkor hozzák nyilvánosságra az Egyesült Államok júniusi jövedelmi és fogyasztási kiadási jelentését, amely tartalmazza a Fed által kiemelten figyelt maginflációs mutatót is, négy órakor pedig az ipari megrendelések júniusi értékeit hozzák nyilvánosságra.

A kormányzati gazdaságélénkítő csekkeknek köszönhetően májusban a személyes jövedelmek és a kiadások is a korábbi hónapok során tapasztaltaknál gyorsabb ütemben emelkedtek az USA-ban. A csekkek élénkítő hatása júniusban már jóval kisebb volt, így a konszenzus szerint a személyes kiadások 0.4 százalékkal emelkedtek, míg a jövedelmek 0.2 százalékkal csökkentek júniusban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés