Előfizetői tartalom

Rossz színben tünteti fel a kormány a külsős programokat

Portfolio
Hiába bombázzák a kormányt mostanában kisebb adójavaslatoktól kezdve komplett adócsomagokon át teljes kiadás- és bevételi oldali intézkedéseket tartalmazó pakkokkal bezárólag hol a politikai színtér szereplői, hol a politikától távol álló szakértők, a kabinet mindent megtesz annak érdekében, hogy azok rossz színben tűnjenek fel. Az adótanácsadó cégek által készített összeállítás nyers változata is a kormányzati szférából kerülhetett nyilvánosságra - írja az Index.

A Pénzügyminisztérium honlapján olvasható egyik közlemény szerint a tárca az elmúlt hónapokban minden megjelent, nyilvánosságra hozott adójavaslatot, ötletet megvizsgált, elemzett, és várható hatásait a költségvetésre, a társadalomra pontosan beárazott. A közlemény címe szerint a minisztérium szakmailag elemez. Rosszat kell kihozni A fentiekkel szemben internetes laptársunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés