Előfizetői tartalom

Lesz mi borzolja a kedélyeket! - Hamarosan olajkészlet adatok

Portfolio
Az olaj árfolyamának meredek zuhanása az elmúlt órákban megállni látszik, a fekete arany szeptemberi lejáratának jegyzése 1.6%-os mínuszban tartózkodik. A befektetők már minden bizonnyal a percekkel fél öt után érkező amerikai készletadatokat várják, mely a múlt héten az olajár további tetemes esésének is katalizátora volt.

Kapcsolódó cikkünk2008.07.23 10:11Törvényjavaslat Amerikában az olajár esésére - Nyomás alatt a piacEzúttal a Platts által készített elemzői konszenzus azt valószínűsíti, hogy az amerikai Energia Hivatal a nyersolajkészletek 1.9 millió hordós csökkenéséről fog számot adni, míg a benzinkészletek esetében 500, a finomított termékek esetében pedig 2.2 millió hordós emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés