Előfizetői tartalom

Szárnyra kapott ismét az olajár

Portfolio
Tegnap közel 3%-kal emelkedett az olaj árfolyama a múlt heti 11%-os zuhanást követően és a szeptemberi határidős jegyzések ismét enyhe pluszban tartózkodnak. A befektetők a Mexikói Öbölben formálódó Dolly névre keresztelt hurrikánra fókuszálnak és az iráni atomprogramban előrelépésnek nem nevezhető hétvégi tárgyalások is fűtik a hangulatot.

A Dolly névre keresztelt trópusi vihar az amerikai előrejelzések szerint július 23-án érhet partot Texas mellett. A vihar jelenleg a Corpus Christi öbölbeli finomítóktól 435 mérföldre van dél-keletre.Az Exxon bejelentette, hogy megkezdte az öbölbeni olajlétesítményeinek kiürítését, bár a társaság szerint ennek a kitermelésre minimális hatása lesz. A Royal Dutch Shell hasonlóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés