Előfizetői tartalom

Huzavona az olajpiacon - most megint esés

Portfolio
A tegnapi, 18 éves rekordnak megfelelő napon belüli korrekció után a délelőtti órákban úgy tűnt, megáll az olajár esése, azonban a fekete arany a pillanatnyi talpraállás után újból lefelé vette az irányt. A WTI hordójáért jelenleg 137.03 dollárt kell adni, mely 1.1%-os csökkenést jelent a tegnapi zárószinthez képest.

A fekete arany árfolyamának tegnapi zuhanását a FED elnöke, Ben Bernanke valamint George Bush szavai válthatták ki, melyet tovább erősített az OPEC is, miután csökkentette az idei és a jövő évi globális olajkeresletre vonatkozó várakozását.Kapcsolódó cikkünk2008.07.16 09:25 Kezd ismét talpra állni az olajárA brazil olajipari munkások szakszervezete, a FUP az egész országra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés