Előfizetői tartalom

Itt a vége, fuss el véle! - Ismét 5%-os olajár rali

Portfolio
Ma újra felfelé vette az irányt a nyersolaj ára és egészen 142 dollárig száguldott, mely 0.8%-os erősödésnek felel meg a tegnapi 4.1 %-os izmosodás után. A hangulatot a kínálotaldi problémák táplálják, ugyanis Irán újabb rakétateszteket hajtott végre, emellett a brazil Petrobras ellen irányuló sztrájkok hatására várhatóan újabb árfolyamemelkedés elé nézhetünk a közeljövőben.

Az augusztusi lejáratú határidős WTI tegnap 5.6 dollárral 141.65 dollár/hordóra izmosodott, mely június 6 óta a legnagyobb napon belüli erősödésnek felel meg. Ma délelőtt újabb kismértékű emelkedésnek lehettünk szemtanúi, a fekete arany hordójáért jelenleg 142.85 dollárt kell adni, ezzel a határidős árfolyamok 96%-kal múlják felül az egy évvel korábbi szintet.Előzetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés