Előfizetői tartalom

Mi lesz, ha Izrael megtámadja Iránt?

Portfolio
Az utóbbi hetekben elsősorban Izraelnek köszönhetően újra a középpontba került az iráni atomprogram és az azt övező nemzetközi aggodalmak. Részben ennek hatására is új csúcsra emelkedett az olaj ára. De mi történhet abban az esetben, ha Izrael valóban megtámadja a - világ 4. legnagyobb olajkitermelő országát - Iránt? - tehetik fel magukban a kérdést a gazdaság szereplői.

Ismét felforrósodott a hangulat Közel-Keleten, mivel újra előtérbe kerültek azok a vélemények, miszerint kimerült az Irán ellen alkalmazott szankciók ereje. Előbb-utóbb konkrét katonai lépések válthatják fel a szankciókat, elsősorban Izrael részéről. Mindez nem előzmények nélkül történik, ugyanis a múlt évben Dani Yatom, az izraeli parlament (Knesszet) tagja úgy nyilatkozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés