Előfizetői tartalom

Ősztől jön a távhőár-kedvezmény (korr.)

Portfolio
Már az idei fűtési szezontól havonta alanyi jogon járó kedvezményt kapnak az azokban a távfűtéses lakásban élők, akiknél lakásonként mérni lehet a fogyasztást - jelezte az MSZP-frakció tegnapi ülését követő sajtótájékoztatón Szanyi Tibor. A Napi Gazdaság beszámolója szerint, amint azt a Fővárosi Közgyűlés javasolta, megemelik a radiátoronkénti szabályozhatóság és a lakáson belüli fogyasztásmérés kiépítéséhez kapható állami támogatási keretet, de a távhőszolgáltatásról való leválást nem támogatják.

Kapcsolódó cikkünk2008.06.24 11:09 Jelentősen csökkenhet majd a távhő ára2008.06.02 08:13 Augusztusban távhő-, októberben újabb gázáremelés jönSzanyi jelzése szerint bár a távhő áfájának 20%-ról 5%-ra csökkentése nem került le a napirendről, jelenleg nem ez a megfelelő eszköz. Ígérete szerint az alanyi jogon járó árkedvezmény nem esik majd távol attól, mintha 15%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés