Előfizetői tartalom

Orbán gázár-csökkentésben és változatlan üzemanyag adótartalomban gondolkodik (2.)

Portfolio
Orbán Viktor szerint az ország gazdasági érdeke, hogy előrehozott választás legyen Magyarországon, az SZDSZ-ről pedig azt mondta: fel sem merül, hogy velük koalíciót kössenek - derült ki a tegnapi Fidesz-évadzárót követően a TV2-nek adott interjúból. Az ellenzéki pártelnöke ebben beszélt pártja árcsökkentő javaslatairól is.

Orbán eredetileg a tegnapi évadzárón jelentette volna be, hogy milyen konkrét tervei vannak a gázárak csökkentésére, a rendezvényen tartott beszédében azonban erről nem esett szó. A tv-interjúban viszont azt mondta az Index összefoglalója szerint, hogy összeállítanak egy csomagot, amiben javasolják a kormánynak, hogy tegye azt, amit korábban a Fidesz-kabinet. Mint mondta, amikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés