Előfizetői tartalom

Morgan Stanley: július 4-ére 150 dollár lehet az olaj

Portfolio
A Morgan Stanley szerint július 4-ére 150$-os olajárat nézegethetünk majd a jelenlegi Amerikába irányuló szállítások alacsony szintje miatt - írja a Concorde. A Morgan Stanely jóslata leginkább arra alapul, hogy figyelik, mennyi olaj indul el keletre, illetve nyugatra a közel-keleti térségből. E szerint az olaj export mennyisége stabil, azonban Ázsia soha nem látott mennyiséget szív el belőle, ami azzal jár, hogy az amerikai készletek kritikusan alacsony szintekre esnek vissza.

“A Morgan Stanley Függetlenség Napjára időzített, korábban elképzelhetetlen olajár jóslata leginkább arra alapul, hogy figyelik, mennyi olaj indul el keletre, illetve nyugatra a közel-keleti térségből. E szerint az olaj export mennyisége stabil, azonban Ázsia soha nem látott mennyiséget szív el belőle, ami azzal jár, hogy az amerikai készletek kritikusan alacsony szintekre esnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés