Előfizetői tartalom

Kéthetes mélyponton az olaj

Portfolio
Kéthetes mélypontra esett a tegnapi kereskedésben az fekete arany árfolyama és a mai délelőttön, szintén mínuszban, 125.3 dolláron tartózkodik a júliusi szállítású határidős WTI árfolyama. A tegnapi, várt alatti készletadatok csak átmeneti erősödést hoztak az olaj árfolyamában, miután a számok azt mutatják, hogy az üzemanyagok iránti kereslet visszaesett az Egyesült Államokban a rekordmagasságban tartózkodó árak hatására. Emellett a dollár erősödése is az olaj árfolyamának csökkenése irányába hatott a tegnapi napon.

3.4%-os eséssel, 126.6 dolláron zárt tegnap a New York-i árutőzsdén a júliusi szállítású olaj árfolyama, amely kéthetes mélypontot és az elmúlt két hónap legnagyobb napi esését jelenti.Úgy tűnik, hogy a tegnapi készletadatok csak átmeneti emelkedést hoztak az árfolyamban, még annak ellenére is, hogy a nyersolajkészletek (a május 23-án végződő héten) 8.88 millió hordós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés