Előfizetői tartalom

Kisebb meglepetés az USA-ban: áprilisban több új lakás talált gazdára (2.)

Portfolio
Áprilisban a várt csökkenéssel ellentétben emelkedést jelzett az új lakások értékesítési volumene az Egyesült Államokban. Az évesített tényadat 526 ezer egység lett, a várt 520 ezer körülivel szemben, némileg árnyalja viszont a képet, hogy a korábban közzétett márciusi 526 ezres adatot 509 ezerre módosította a Kereskedelmi Minisztérium. Áprilisban 3.3 százalékkal emelkedett az új lakások értékesítésének volumene az Egyesült Államokban, fél év óta először most számoltak be arról, hogy több új lakást értékesítettek, mint gey hónappal korábban.

Az áprilisi adatok az ingatlanpiaci korrekció lassulására utalhatnak, fontos azonban megjegyezni, hogy a többi lakáspiaci hír a piaci folyamatok gyengülését jelzi.Az áprilisi adatok az ingatlanpiaci korrekció lassulására utalhatnak, fontos azonban megjegyezni, hogy a többi lakáspiaci hír a piaci folyamatok gyengülését jelzi. Egy év alatt az újépítésű ingatlanok értékesítési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés