Előfizetői tartalom

Eurozóna: most jön csak a lassulás?

Portfolio
Ezen a héten minden bizonnyal a konjunktúramutatókra figyelnek majd a befektetők, az Egyesült Államokból, az eurozónából, illetve azon belül Németországból is érkeznek friss adatok. Hazai vonatkozásban a pénzügyminisztérium holnapi államháztartási sajtótájékoztatója mellet a márciusi építőipari és kiskereskedelmi statisztika érdemelhet különösebb figyelmet.

Ma a KSH tesz közzé adatokat az építőipari termelés márciusi alakulásáról, melyből megtudhatjuk, hogy folytatódik-e a szektor teljesítményének romlása. Holnap a Pénzügyminisztérium tart sajtótájékoztatót a márciusi államháztartási folyamatokról. A két héttel ezelőtti gyorsjelentés szerint áprilisban 14.3 milliárd forintos hiánnyal zárt az államháztartás, a tárca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés