Előfizetői tartalom

Ma újabb negatív rekord születhet - USA elözetes (2.)

Portfolio
Ma délután is érdemes lesz az amerikai makrogazdasági adatokra figyelni, fél háromkor az amerikai ingatlanszektor felől érkező számokra figyelnek majd a befektetők - a megkezdett házépítések és kiadott építési engedélyek az első kormányzati statisztika áprilisból -, négy órakor pedig a Michigani fogyasztói bizalmi index májusi értéke lát napvilágot.

A várakozások szerint az ingatlanpiaci korrekció áprilisban is folytatódott, az elemzők szerint az újonnan elindított építkezések és a kiadott építési engedélyek számának további csökkenése várható. Áprilisban az újonnan megkezdett építkezések évesített mutatója 0.947 millióról 0.940 millióra zuhanhat, a jövőbeli folyamatokat jobban jelző kiadott engedélyek évesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés