Előfizetői tartalom

Várt alatti készletadatok az USA-ból

Portfolio
Márciusban a vártnál gyengébben, csupán 0.1 százalékkal bővültek az USA üzleti raktárkészletek - derül ki a Kereskedelmi Minisztériuma legfrissebb jelentéséből. Az elemzői várakozások 0.4-0.5 százalék körül mozogtak, így a mai adatok enyhe negatív meglepetést okoztak. Az értékesítési volumen jelentős mértékben, egy százalékkal emelkedett.

Az értékesítési volumen emelkedése kisebb meglepetést okozott, mivel egy hónappal korábban még egy százalékos visszaesésről tettek jelentést. Ezzel a készletek/értékesítés ráta 1.28 pontról 1.27 pontra csökkent, ami azt jelzi, a jelenlegi készletállomány rövidebb időtávon belül kerül majd értékesítésre. Az index csökkenése a készletállomány csökkenését vetítheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés