Előfizetői tartalom

Irracionális száguldás, majd esés - Mi jön ezután?

Portfolio
A több esetben is irracionálisnak mondható első negyedéves árfolyam emelkedést követően az idei év második negyede már nagyobb divergenciát hozhat a nyersanyagárak alakulásában, vélik a Fortis elemzői. A befektetők jóval nagyobb hangsúlyt helyeznek majd a fundamentumokra, azonban a továbbra is törékeny (bár relatíve már nyugodtabbnak tekinthető) pénzügyi rendszer kisebb mértékben ugyan, de kedvezően hathat a nyersanyagpiacok egészére. Mire kell figyelnünk?

Mi lesz a nemesfémekkel?. Az év első hónapjaiban az ón, arany, platina és réz is soha nem látott magasságba emelkedett, míg több éves csúcsok dőltek az ezüst és palládium piacán is. A színesfém-piaci termékek jó teljesítményének hátterében legtöbb esetben a kínálati oldali problémák játszották a főszerepet és a továbbra is jelentős mértékű kínai kereslet.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés