Előfizetői tartalom

Mi várható a kormányátalakítás után? (KBC)

Portfolio
A kisebbségi kormány megalakulása után Gyurcsány Ferenc elsődleges célja kormány- és pártpozícióinak megerősítése - véli Papp Zsolt, a KBC Securities elemzője. A szakértő nem bízik abban, hogy a kormány átalakítása önmagában elegendő lenne a miniszterelnök népszerűbbé válásához. A részletes elemzői vélemény a Portfolio.hu angol nyelvű oldalán olvasható.

Magyarországon jellemzően a késő nyári/őszi időszakban történnek a politikai visszalépések - hívta fel a figyelmet Papp Zsolt. Az elemző szerint lehet, hogy időt nyert Gyurcsány Ferenc, de nem biztos, hogy a 2010-es országgyűlési választásokig meg tudja őrizni miniszterelnöki posztját. A szakértő hozzátetette, hogy a kormányátalakításnak kevés pénzpiaci hatása lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés