Előfizetői tartalom

A helyzet nem jó, de legalább nem változik - politikai és gazdasági kockázatok Magyarországon

Portfolio
Az utóbbi évet a politikában és a gazdaságban is ellentmondásos folyamatok jellemezték. A politikában nem csökkent a 2006-ban jelentősen megemelkedett kockázat, a gazdaságban a kockázat az előző évihez képest alig változott, és továbbra is a közepes tartományban maradt. Ezt állapítja meg a Political Capital Institute és a Figyelő szakértői által idén is elkészített, az elmúlt évet értékelő Országjelentés, amely vezető magyar gazdasági és politikai elemzők segítségével ad összegzést Magyarország helyzetéről.

Gazdasági Kockázati Index (EcoRisk) A magyar gazdaság kockázatait mérő EcoRisk értéke 2007 végén 52.6 pontot ért el - gyakorlatilag stagnált(egy évvel korábban 52.3 pont volt). Az év átlagában az EcoRisk 52.4 ponton állt (a 2006-os 55.1-hez képest), és továbbra is a közepes tartományban maradtak. A négy alindexből 2007 negyedik negyedévében (az egy évvel korábbival összehasonlítva)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés