Előfizetői tartalom

Székely Tamás lehet az új egészségügyi miniszter

Portfolio
Vasárnap estére megnevezi az új egészségügyi minisztert Gyurcsány Ferenc kormányfő, a legesélyesebb várományos Székely Tamás, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgatója - értesült az InfoRádió kormányközeli forrásból. Az InfoRádió tudomása szerint a miniszterelnök megvárja az SZDSZ vasárnapi rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésének eredményét.

Az InfoRádió úgy értesült: Gyurcsány Ferenc kormányfő három emberrel is tárgyalt, akiket alkalmasnak vélt az egészségügyi miniszteri poszt betöltésére. Legutóbb, csütörtökön Székely Tamással beszélt - ő indul a legnagyobb eséllyel a tisztségért folytatott versenyben. Õ az, aki a minszterelnök bizalmát leginkább élvezi, ennek jele, hogy rábízta a kormányfő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés