Előfizetői tartalom

A vártnál is borúlátóbbak az USA-ban (2.)

Portfolio
A felülvizsgált adatok a michigani körzet fogyasztói bizalmi indexének erőteljes esését jelzik áprilisban, az előzetesen közzétett adatot enyhén lefelé 63.2 pontról 62.6 pontra korrigálták - ami újabb negatív rekordnak számít. A vártnál gyengébb adat azt jelzi, hogy a fogyasztók megítélésében továbbra is igen erősen érezhető az amerikai gazdaság növekedésének lassulása.

A michigani felmérés jelenlegi helyzetmegítélésre vonatkozó alindexe a márciusi 84.2 pontról 77 pontra, az elkövetkezendő hat hónapra vonatkozó várakozások mutatója pedig 60.1 pontról 53.3 pontra csökkent - ami 1990. novembere óta az eddigi legalacsonyabb értéknek számít. A fogyasztó bizalom jelentős romlását az energia- és élelmiszerárak emelkedése, a jövedelmek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés