Előfizetői tartalom

Új Tulajdonosi Program - keretterv már van

Portfolio
A kormányfő elé terjesztette javaslatát az Új Tulajdonosi Program tanácsa azon cégek köréről, amelyek bekerülnének a programba. Emellett a testület felhívta a figyelmet arra, hogy szélesíteni kell azoknak a körét, akik megtakarításokkal rendelkeznek, mégpedig olyan kedvezményekkel, amelyek a befektetés hosszabb távú megtartását ösztönzik.

A nagyobb vállalatok közül első körben a Szerencsejáték Zrt, a Magyar Villamos Művek, illetve a róla leválasztott Mavir, valamint az Állami Autópályakezelő Zrt, majd később a Magyar Posta Zrt kerülne a programba. Ezeken túl a Tokaj Kereskedőház neve is felmerült, de Mészáros Tamás, az Új Tulajdonosi Program Tanács elnöke a testület ülése közben hangsúlyozta, hogy a javaslat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés