Előfizetői tartalom

"A hokiválogatott hiteles lenne" - Varga Mihály

Portfolio
Könnyű utat nem, de stabilitást és biztos irányokat hozhat egy Fidesz kormányzás - ezt Varga Mihály mondta el olvasóink kérdéseire a Portfolio.hu on-line interjújában. A Fidesz alelnöke szerint a jelenlegi kormányzatban nincs meg a képesség és a szándék arra, hogy kivezesse az országot a válságból. Kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy a szomszédaink miatt belekényszerülünk az egykulcsos adó alkalmazásába - mondta a parlament költségvetési bizottságának elnöke.

Itt elolvasható Varga Mihály összes válasza, alább néhány választ idézünk a beszélgetésből. Az adórendszerről: "Az OECD legfrissebb tanulmánya szerint Belgium után Magyarországon fizetik az átlagkeresetre jutó legnagyobb közterhet. (tavaly megelőztük Németországot) Igazából ez a brutális közteher fojtja le a gazdaságot, akadályozza a vállalkozást és a munkahelyteremtést......

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés