Előfizetői tartalom

Újabb zuhanás az amerikai ingatlanpiacon

Portfolio
A mai ingatlanpiaci adatok is az amerikai ingatlanpiaci korrekció folytatódását jelzik, a használt lakások értékesítése márciusban a vártnál is erőteljesebb mértékben csökkent. Az értékesített használt lakások száma 5.03 millió egységről (évesített érték, szezonálisan igazítva) 4.93 millió egységre csökkent, míg a piac 4.95 millió egységre számított.

Februárban meglepetést okozott a használt lakások értékesítési volumenének emelkedése, a váratlan értékeket a lakásárak jelentős zuhanásával indokolták az elemzők. A mai adatok azonban egyértelműen azt jelzik, hogy a februári emelkedés csupán átmeneti volt és az ingatlanpiaci tovább folytatódik az USA-ban.Az amerikai lakáspiacról legközelebb csütörtökön érkezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés