Előfizetői tartalom

Inflációs feszültségek? - ezen a héten mindent eldöntő adatok érkeznek

Portfolio
Ezen a héten minden bizonnyal az inflációs jelentésekre irányul majd a befektetők figyelme, az Egyesült Államokból, az eurozónából és Szlovákiából is érkeznek friss adatok. Hazai vonatkozásban a pénzügyminisztérium csütörtöki államháztartási sajtótájékoztatója és a monetáris tanács legutóbbi ülésének pénteken megjelenő jegyzőkönyve érdemelhet különösebb figyelmet.

Ma nem kamatmeghatározó ülést tart a monetáris tanács, holnap pedig a KSH tesz közzé részletes adatokat az ipari termelés februári alakulásáról. Csütörtökön a legfrissebb létszám és kereset statisztikákat hozzák nyilvánosságra és a Pénzügyminisztérium tart sajtótájékoztatót a márciusi államháztartási folyamatokról. A múlt heti gyorsjelentés szerint márciusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés