Előfizetői tartalom

Draskovics-Varga csörte: ha előrehozott választások, akkor Fidesz-program is kell

Portfolio
Ha előrehozott választásokról beszél az ellenzék, akkor ne csak általánosságban szorgalmazzon költségvetési kiadáscsökkentést, hanem mutassa be azt a konkrét programot is, amellyel el szeretné érni, hogy az állami újraelosztás rátája a GDP 52%-a körülről mintegy 10%-ponttal süllyedjen - hangsúlyozta a mai HBLF-ICEG pénzügyi csúcstalálkozón Draskovics Tibor. A volt pénzügyminiszter szerint ez azért lenne fontos, hogy a társadalom legyen tisztában a Fidesz terveivel annak népszerűségnövelésre építő politikája mellett is.

A jelenlegi igazságügyi és rendészeti miniszter bevallottan igyekezett provokálni a panelbeszélgetés keretében Varga Mihályt, a Fidesz vezető gazdaságpolitikusát, hogy mondjon konkrétumokat a (feltehetően népszerűséget csökkentő) kiadáscsökkentő intézkedésekre, a szociális területre is vonatkozóan. Jelezte továbbá: úgy érzékeli, hogy a Fidesz támogatja a nyugdíjkorhatár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés