Előfizetői tartalom

Ki mit mond a márciusi inflációs adatokról? - 11 elemzői reakció

Portfolio
A piaci konszenzusoknál minimálisan kisebb, 6.7%-os éves alapú fogyasztói árdrágulási ütemről közölt ma reggel adatot a KSH, miközben a stabilabb áralakulású, egyszeri sokkoknak kevésbé kitett maginflációs termékkörben 5.3%-on stagnált az árszínvonal-emelkedés üteme. Az alábbiakban a Portfolio.hu-hoz érkezett 11 elemzői reakcióból csak néhány szakértő gondolatait és röviden emeljük ki. Az összes kommentár teljes terjedelmében angol oldalunkon érhető el.

Kapcsolódó cikkünk2008.04.11 09:00 Csökkent az infláció márciusban (6.7%) - innentől csak lefelé, de meddig? (3.)2008.04.11 10:33 Piaci reakciók a márciusi inflációs adatokra A monetáris politikára gyakorolt hatása várhatóan elhanyagolható lesz a mai árindex-statisztikának - véli Stuart Bennett, a Calyon londoni elemzője. Meglátása szerint a gáz- és élelmiszerárak továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés