Előfizetői tartalom

Mi az OECD három legfontosabb üzenete Magyarországnak?

Portfolio
Ma hozta nyilvánosságra a magyarországi reformok során eddig elért eredményekről és az előttünk álló feladatokról szóló terjedelmes elemzését a legfejlettebb államokat tömörítő Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD). A nemzetközi pénzügyi szervezet helyettes főtitkára a Pénzügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón ismertette a nemzetközi pénzügyi szervezet jelentésének magyar hatóságok felé szóló három legfontosabb üzenetét is.

Aart de Geus hangsúlyozta, hogy: 1.) Folyamatosan csökkentsük és 2010-re vigyük 3% alá az államháztartás GDP-arányos hiányát. Ezt nem az adott kormány dicsőségeként, hanem az egész társadalom közös érdekeként érdemes felfogni - tette hozzá az OECD főtitkára. 2.) Ne álljunk meg a reformfolyamatban, hanem "fejezzük be azt, amit elkezdtünk". Az OECD helyettes főtitkára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés