Előfizetői tartalom

Gyurcsány: A lemondásom akkor jön szóba, ha... (4.)

Portfolio
"A lemondásom akkor jön szóba, ha az általam képviseltnél karakteresebb reformpolitikához utat nyit" (a koalíciós megegyezés) - jelentette ki a mai sajtótájékoztatón Gyurcsány Ferenc. Beszédében a kormányfő jelezte: "mérsékelt reformpolitikát" szeretne képviselni, de megad minden támogatást ahhoz, hogy radikálisabb átalakítások jöhessenek (félreáll).

Ha a koalíció meg tud állapodni egy programban, amely a szocialistákon és a liberálisokon belül is elfogadást nyer (új kormányprogram), ezt bárki beterjesztheti - fejtette ki az álláspontját a koalíció fennmaradása és saját hatalomban maradásának kérdéskörében Gyurcsány. Magyarország szempontjából a miniszterelnök neve, a vezető politikusok neve nem érdekes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés