Előfizetői tartalom

Gyurcsány: "a koalíció fennmaradása jobban szolgálná az ország érdekeit"

Portfolio
Minden korábbinál nagyobb a koalíciós feszültség, a viták a "koalíció felbontásához is vezethetnek" - jelentette ki a mai nemzetközi sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc. A kormányfő hangsúlyozta, hogy a viták alapvetően "nem személyi, vagy hatalmi természetűek, hanem arról szólnak, hogy merre menjen Magyarország". Ezzel az SZDSZ radikálisabb változtatásai és az MSZP megfontoltabban haladási hozzáállására utalt.

Gyurcsány kompromisszumkészséget sürgetett a vitázó felek körében és kijelentette, hogy "a koalíció fennmaradása jobban szolgálná az ország érdekeit". "Azt, hogy mi szolgálná az egyes pártok érdekeit, azt az egyes pártoknak kell eldönteni." Gyurcsány komoly problémának tartja, hogy az elmúlt két évben "megszerveződött egy igen erős támogatottsággal rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés