Előfizetői tartalom

Erősödő politikai feszültség - ma bomolhat a koalíció?

Portfolio
A kormánykoalíció mindkét tagja az együttműködés felbontásának lehetőségét lebegteti. A hét végén Gyurcsány Ferencet a szocialisták megerősítették miniszterelnöki pozíciójában, ő új politikát és reformokat ígért, ám eközben az egészségügy területén inkább annak lefullasztását szorgalmazza. Gyurcsány felvetette a szabad demokratáknál Horváth Ágnes egészségügyi miniszter leváltását, ám erről az SZDSZ hallani sem akar. Értesülések szerint ennek ellenére ma sor kerülhet a hivatalos menesztésre, aminek jelentős politikai következményei lehetnek.

Még ha vesztünk, akkor sem folytathatjuk ott, ahol korábban abbahagytuk, mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP szombati pártértekezletén 2500 meghívott előtt. A kormányfő beszédében bírálta azokat a szocialistákat, akik szerint valahogy ki kell húzni ezt a két évet, és nem szabad hozzányúlni a problémákhoz - írja beszámolójában az Index. Gyurcsány Ferenc azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés