Előfizetői tartalom

Ma lakáspiaci adatok érkeznek - újabb meglepetés várható? (előzetes)

Portfolio
Ma délután két makrogazdasági adat érkezik az USA-ból, fél kettőkor a tartós cikkek rendelésállománya jelenik meg, három órakor pedig az újlakás-értékesítések februári alakulásáról szóló jelentés lát napvilágot, ami az eddigi ingatlanpiaci hírekkel a jelzálogpiaci váláság következtében kibontakozó korrekció folytatódását jelezheti.

A januárban tapasztalt jelentős csökkenést követően februárban mérsékelten bővülhet a tartós cikkek rendelésállománya az Egyesült Államokban. Az elemzők szerint a megrendelések száma 1.5 százalékkal emelkedhet, a januári 5.3 százalékos esés után.A várakozások szerint az új lakásértékesítések további mérsékelt ütemű csökkenése várható az USA-ban. Az új lakások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés