Előfizetői tartalom

Gyurcsánynak ez sem jön össze? - Egységfrontban a Fidesz és az MSZP

Portfolio
A Magyar Villamos Művek sorsa és a hosszútávú áramvásárlási szerződések kérdésében is egyetért a Fidesz és az MSZP - közölte Podolák György, az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának szocialista alelnöke. A testület fideszes tagja, Fónagy János szerint a hosszútávú áramvásárlási szerződések tompítják a kiugró áringadozást - tudósít az Info Rádió.

A Magyar Villamos Művek sorsa, a nukleáris, valamint a megújuló energia, és a hosszútávú áramvásárlási szerződések kérdésében is egyetértés van az MSZP és a Fidesz között - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Podolák György. Az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának szocialista alelnöke kiemelte: a testületben közösen hozták létre a törvényeket, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés