Előfizetői tartalom

Jön az újabb Fed ülés - mi lesz még?

Portfolio
Ezen a héten minden bizonnyal az amerikai makrogazdasági jelentésre irányul majd a befektetők figyelme. A hét legfontosabb eseménye a Fed kedd esti kamatdöntése lehet, mellyel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Pénteken az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában is minden piac zárva tart, addig azonban számos friss statisztika lát majd napvilágot. Hazai vonatkozásban csütörtök kivételével minden nap számíthatunk újabb makrogazdasági eseményre.

Ma nem kamatmeghatározó ülést tart a monetáris tanács. Holnap teszi közzé az MNB a nemzetközi tartalékok februári értékeit, és ugyancsak kedden, a KSH januári építőipari statisztikájának megjelenését követően, a Pénzügyminisztérium tart sajtótájékoztatót a februári államháztartási folyamatokról. A múlt heti gyorsjelentés szerint februárban 215.9 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés