Előfizetői tartalom

Hogyan reagál ma a piac a népszavazás eredményére?

Portfolio
Kevés fogódzónk van ezt illetően, hogy milyen reakciókat szül a piacon a népszavazás eredménye. A Portfolio.hu bő egy hónappal ezelőtt végzett felmérése szerint azt mondhatjuk, hogy a piaci hangulat szempontjából kedvezőtlen eredmény született - kérdés persze, hogy az azóta egyre terebélyesedő nemzetközi tőkepiaci válság mellett érdekel-e ez még valakit.

Mindesetre érdemes visszaidézni főbb vonalakban, hogy néhány hete miként vélekedtek az elemzők a népszavazás piaci hatásairól. "Az lenne a piaci hangulat számára a legjobb, ha nem lenne érvényes elutasítása a díjaknak" - fogalmazódott meg az egységes vélemény, amit a politikai bizonytalanságtól való természetes ódzkodás mellett az is indokolt, hogy a piac által szükségesnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés