Előfizetői tartalom

A vártnál kedvezőbb lakásértékesítési statisztika látott napvilágot az USA-ban (2.)

Portfolio
Januárban a várakozásokhoz képest nem csökkent, hanem változatlan szinten maradt az amerikai függőben levő lakásértékesítések száma. A szakértői becslések 0.5 százalékos visszaesésre számítottak, miután decemberben 1.2 százalékos (felülvizsgált érték, eredetileg -1.5%)) visszaesést jelzett a függőben lévő lakásértékesítések mutatója.

Az amerikai Ingatlanügynökök Országos Egyesülete által közzétett lakásértékesítési statisztikai minden hónap első hetében jelenik meg, mely az ingatlanpiaci aktivitás egy maghatározó mutatója. A jelenlegi adat az ingatlanpiacon az értékesítés intenzitásának stagnálására utal, bár mind a használt mind az új lakások értékesítési száma csökkenést jelzett. Az ingatlanpiacról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés